Cook

November 15 2024
Industries Retail
Categories Kitchen
Vancouver, BC • Full time

Holt Renfrew offers you an inspiring, fashion-driven environment with opportunities to learn and grow. From our incredible partnerships with iconic luxury brands, to our commitments to corporate social responsibility, you will be inspired every day.

A job at Holt Renfrew offers a competitive total compensation, a generous employee discount, pension, and health & dental benefits, tuition assistance, and continuous learning and development.

Cook

The Cook prepares and cooks food, under the guidance of the Executive Chef.

Specific responsibilities include (but are not limited to) the following:

  • Prepares and cooks all meals according to Executive Chef's direction
  • Follows all food handling, health and safety regulations
  • Controls waste of food
  • Works swiftly and safely to deliver quick client service
  • Maintains prep and storage areas in a clean, tidy and safe manner
  • Keep records of quantities used and assists with food and supplies ordering
  • Ensures proper rotation of perishable stocks
  • Comply with all Health & Safety policies and requirements

The ideal candidate:

  • High school diploma
  • Culinary school graduate
  • 3-5 years previous experience, excelling in a team environment

The measures of success:

  • Contribution to financial objectives
  • Individual objectives linked to the achievement of department goals
  • Feedback from internal and external clients

Cuisinier

Le Cuisinier prépare et cuisine des aliments selon les directives du chef de cuisine.

Les responsabilités spécifiques comprennent ce qui suit, sans toutefois s'y limiter:

  • Prépare et cuisine des aliments selon les directives du chef de cuisine.
  • Respecte toutes les règles en matière de manipulation des aliments, d'hygiène et de sécurité.
  • Contrôle les pertes d'aliments.
  • Travaille rapidement et de façon sécuritaire afin d'offrir un excellent service à la clientèle.
  • Maintient les aires de préparation et d'entreposage propres, bien ordonnées et sécuritaires.
  • Consigne les quantités utilisées et collabore aux commandes d'aliments et de fournitures.
  • S'assure de la rotation appropriée des stocks d'aliments périssables.
  • Se conforme à toutes les politiques et exigences de santé-sécurité.

Le(la) candidat(e) idéale) possède :

  • Diplôme d'études secondaires
  • Certificat d'une école de cuisine
  • De 3 à 5 années d'expérience préalable; doit exceller dans un environnement axé sur le travail d'équipe
  • Bilingue en français et en anglais.

L'évaluation du succès :

  • Contribution aux objectifs financiers
  • Objectifs individuels liés à la réalisation des objectifs du service
  • Rétroactions des clients internes et externes

Holt Renfrew is an equal opportunity employer committed to fostering a diverse and inclusive workplace. Our future success depends on the perspectives and contributions of all our employees -- their diverse backgrounds, abilities and experiences make our business stronger. If you are contacted for a job opportunity and require accommodation, please email careers@holtrenfrew.com and let us know so we can ensure you have an accessible candidate experience throughout the recruitment process. All requests are confidential and used only to meet candidate needs.

Hiring Range / Échelle salariale à l'embauche :

$19.00 - $20.00 / 19,00$ - 20,00$ (per hour / de l'heure)

Final compensation for this position will be determined based on the candidate's unique skills, expertise, individual qualifications, and assessed contributions to the role following the completion of the interview process. The range stated is the starting range for this position. Offers may vary with experience, qualifications, performance, and local market conditions. We strive to offer competitive compensation that aligns with a candidate's contributions to our team, along with a comprehensive benefits package, enticing perks, pension matching, incentives, and our coveted employee discount. / La rémunération finale pour ce poste sera déterminée sur la base des compétences uniques du candidat, de son expertise, de ses qualifications individuelles et de l'évaluation de sa contribution au poste à l'issue de la procédure d'entrevue. La fourchette indiquée est la fourchette de départ pour ce poste. Les offres peuvent varier en fonction de l'expérience, des qualifications, du rendement et des conditions du marché local. Nous nous efforçons d'offrir une rémunération compétitive qui corresponde à la contribution du candidat à notre équipe, ainsi qu'un ensemble complet de garanties, d'avantages attrayants, de cotisations de retraite assorties par l'employeur, de primes d'encouragement et notre très convoitée remise d'employé.
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